Inspirace na dárky

Chytrá trička mezi námi? Využijí je hlavně sportovci a teenegeři

Využití moderní technologie se neustále zlepšuje a je stále populárnější mezi lidmi všech věkových skupin. V tomto článku se zaměříme na skvělá trička pro sportovce a teenagery, která nabízejí zajímavé funkce propojené s vaším smartphonem. U nás na vyrobsitricko.cz najdou sportovci také několik variant funkčních triček, a i když nemá čip, mohou si ho nechat třeba zase potisknout a odlišit se od ostatních.

Jak mohou chytrá trička využívat sportovci?

Co všechno smart tričko umí?

Smart tričko působí opravdu zajímavě, má integrovaný snímací čip a je skvělým pomocníkem pro všechny vášnivé sportovce.  Díky bluetooth a GPS dokáže tento chytrý kousek technologie měřit tep, frekvenci dýchání a dosaženou vzdálenost během vašeho tréninku, své výsledky a pokroky tak můžete snadno sledovat přímo ve svém telefonu. To zajišťuje spolehlivé měření a zaznamenávání vašich dat.

Číst dál »

Vánoční speciál: Nejhezčí vánoční filmy a pohádky na tričku

Blíží se období Vánoc a samozřejmě i filmových večerů. Odpoutejte se od každodenní rutiny, usedněte pohodlně do svých křesel v oblíbeném tričku a nechte se vtáhnout do světa těch nejlepších vánočních filmů i tradičních českých klasik.

Co se v článku dozvíte?

  • Jaké jsou nejlepší komedie a vtipné vánoční hlášky
  • Které české vánoční pohádky jsou nejoblíbenější
  • Zajímavý tip pro ty z vás, kteří už zhlédli snad všechny filmy

Číst dál »

TOP 10 nejúspěšnějších dárků k narozeninám – vtipná trička

S horkým létem přichází také sezóna grilovaček a narozeninových oslav. Což je samozřejmě skvělé, ale zároveň si možná už tak trochu lámete hlavu nad tím, jaký dárek pro vaše blízké by je opravdu potěšil a vykouzlil jim úsměv na tváři. Známe způsob, jak dárkem vyvolat smích a zároveň vyjádřit jedinečnost každé osobnosti.

Tričko k 50. narozeninám

Vtipné tričko k narozeninám vmísí trochu humoru na oslavu a zároveň do šatníku vašich blízkých. Vytvořte si u nás vlastní potisk na tričko pro oslavence. Napište vtipnou hlášku a přidejte k ní vlastní fotku a máte originální dárek na míru. (Mrkněte na návod, jak na to!) nebo můžete zvolit některý ze skvělých a vtipných motivů z naší databáze. Ať už vyberete něco klasického, nebo se necháte unést a inspirujte se internetovými trendy a memy, jsme si jistí, že s vtipným potiskem na tričko neuděláte krok vedle! 

Vyzkoušejte například tričko k 50. narozeninám pro vašeho strýčka, který je pirátem silnic. No řekněte, kdy naposledy jel tenhle drak padesátkou?! :) Naše tričko ho zaručeně pobaví!

Číst dál »

Dárek k Valentýnu? Zapomeňte na růže. Darujte originální párová trička a mikiny

Dárek na Valentýna – Trička s potiskemZačátkem února to začíná v obchodech hrát všemi odstíny červené, a to znamená jediné, je tady Valentýn! Pokud patříte mezi jeho odpůrce, nejspíš tu rudou záplavu budete ignorovat. Pokud ho ale slavíte rádi, určitě se vám budou hodit naše tipy na originální valentýnské dárky.

Jak vznikl Valentýn a proč se slaví?

Věřte nebo ne, tradice oslav Dne svatého Valentýna k nám nepřišla z USA, jak si mnozí myslí, ale její původ sahá až do starověkého Říma.

O vzniku svátku zamilovaných se traduje mnoho legend. Ta nejznámější vypráví o knězi Valentýnovi, který žil v dobách římského císaře Claudia II. Ten svým vojákům zakazoval manželství, aby se nerozptylovali od vojenských povinností. Valentýn i přes zákaz mladé páry tajně oddával, a proto byl 14. února 269 popraven. Na jeho počest se tento den slaví jako svátek všech zamilovaných.

Číst dál »

7 tipů, jak vybrat trička na rozlučku se svobodou

Dostali jste za úkol zorganizovat legendární rozlučku se svobodou? S plánováním rozhodně neotálejte. Je třeba pozvat hosty, určit místo a datum, promyslet program a vybrat dárky pro budoucí novomanžele.

Loučení se svobodou by rozhodně mělo být pro nevěstu a ženicha nezapomenutelným zážitkem. Chce to tedy vymyslet něco opravdu originálního, na co budoucí novomanželé jen tak nezapomenou. Skvělý způsob, jak vytvořit jedinečnou atmosféru, je sladit všechny hosty do rozlučkových triček. Díky nim bude všem jasné, že tahle parta dneska slaví!

Slaďte se do stejných triček →

Lámete si hlavu, jak trička vybrat? S tímto úkolem vám rádi pomůžeme. Sepsali jsme pro vás několik věcí, které byste při výběru triček na rozlučku měli zvážit.

Číst dál »

5+1 tip na nejlepší dárek pro rybáře

Rybář se svým úlovkem kapra

A je to tu zase. Lámete si hlavu, čím obdarujete milého rybáře či rybářku ve svém okolí? Pak jste tu správně! Přinášíme vám totiž několik tipů na rybářské dárky, kterými určitě potěšíte každého, kdo rád tráví čas chytáním u vody!

1. Vybavení není nikdy dost

Pojďme začít s klasikou. Určitě nic nezkazíte zakoupením vybavení do rybářova kufříku. Výhodou je praktičnost, velká rozmanitost potřeb i různé cenové kategorie takových dárků.

Pokud se chcete trefit „do vkusu“, nahlédněte přímo do rybářských potřeb vašeho rybáře, nebo poproste někoho, kdo tu možnost má, ať sázíte na jistotu, které háčky nebo vlasec jsou ty pravé. Nebo naopak kupte nějakou originální mňamku jako jsou červy v dipu či sušené žížaly! 😊

Číst dál »

Vánoční trička pro rodinu

Vánoční trička pro celou rodinu

 

Kolekce triček s vánočními motivy ✔ ⭐ 🌲.

Dejte „Upravit potisk“ a vybírejte ze 70 druhů textilu a 60 barev.

Objevte trička pro dámy, pány, děti nebo celou rodinu.

Největší radost uděláte, když si na trička přidáte vlastní jména. Co vy na to?

Přejeme šťastné a veselé Vánoce!

 

Vánoční trička se sobem pro celou rodinu

Číst dál »

Tipy na dárky, které potěší

Dárky pro muže   Dárky pro ženy   Dárky pro děti   Dárky pro kohokoli 

Praktický návod, jak vybrat ten nejlepší dárek na jakoukoliv příležitost

Dárky k narozeninám nebo k Vánocům nebo k jakékoli jiné příležitosti mají být krásnou záležitostí jak pro obdarovaného, tak pro toho, kdo obdarovává. Tak proč je okolo toho někdy tolik stresu? 

🎄 Skvělý tip! Vyzkoušejte našeho nového dárkového průvodce.

Tipy na dárky (PRŮVODCE)

Já Vám řeknu, co je jeden z možných stresorů. Kdo z vás nikdy na otázku „Co by sis přál?“ neslyšel odpověď „Já nic nechci/nepotřebuju, já všechno mám“? Doufáte, že si druhý řekne, co by ho potěšilo, ale on to vlastně ani sám mnohdy neví - nebo tedy lépe řečeno to neví v ten moment, kdy se ho každý ptá, co by si přál, protože přece bude mít narozeniny, protože přece budou Vánoce a podobně.

Dárky našich zákazníků
Radost z dárku, je důvod proč to děláme!

Chceme koupit něco užitečného, ale...

Můj osobní názor je ten, že se mnohdy ptáme proto, že se chceme trefit do vkusu druhého. V realitě se ale může dít to to, že obdarovávaného i sebe okrádáme o tu krásu z dárku, o rituál vymýšlení toho nejlepšího dárku a o ten moment, kdy ho druhý rozbalí – o jeho unikátní autentickou reakci.

Mnoho z nás se při výběru dárku spoléhá buď na přání obdarovaného nebo na vyhledávání na internetu. Není nic jednoduššího než napsat do Googlu „dárek pro muže, dárek pro ženu, dárek pro dítě…“, ale víte co si myslím? Že tyhle všeobecné tipy strýčka Google nejsou vlastně vůbec osobní.

Jasně, potěší, ale na kolik opravdu odráží to, co pro Vás druhý znamená? Nakolik vypovídají o tom, co jste s druhým zažili? Jak moc svědčí o tom, že druhého opravdu znáte?

Číst dál »

1