5+1 tip na nejlepší dárek pro rybáře

Rybář se svým úlovkem kapra

A je to tu zase. Lámete si hlavu, čím obdarujete milého rybáře či rybářku ve svém okolí? Pak jste tu správně! Přinášíme vám totiž několik tipů na rybářské dárky, kterými určitě potěšíte každého, kdo rád tráví čas chytáním u vody!

1. Vybavení není nikdy dost

Pojďme začít s klasikou. Určitě nic nezkazíte zakoupením vybavení do rybářova kufříku. Výhodou je praktičnost, velká rozmanitost potřeb i různé cenové kategorie takových dárků.

Pokud se chcete trefit „do vkusu“, nahlédněte přímo do rybářských potřeb vašeho rybáře, nebo poproste někoho, kdo tu možnost má, ať sázíte na jistotu, které háčky nebo vlasec jsou ty pravé. Nebo naopak kupte nějakou originální mňamku jako jsou červy v dipu či sušené žížaly! 😊

2. Tematický dárek na ryby

Dalším naším tipem je tématický dárek s motivem ryb, rybářským prutem, sítí atd…  Například kožená peněženka, pásek, pouzdro na brýle či doklady nebo jiný podobný doplněk, bude každý rybář určitě hrdě nosit u sebe.

3. Nejlepší rybářský dárek: Rybaření za hranicemi

Pokud nechcete vyloženě věcný dárek, darujte rybářský zážitek v podobě úžasného zájezdu do Chorvatska nebo Norska na rybolov. Pokud je váš blízký duší nejen rybář, ale i cestovatel a je nadšený do poznávání nových vod, jistě bude podobný dárek ten pravý! Cestovní kanceláře nabízejí několik variant takových zájezdů, vybírat můžete pak podle preference lokality, ubytování, dopravy či ceny. Ovšem v každém případě počítejte s tím, že se plácnete trochu přes kapsu… 😊

4. Praktický rybářský dárek: Sportovní rybolov v novém revíru

Se zážitky ještě nekončíme. Co takhle zajistit rybáři povolení na chytání v jiném než domácím revíru? Nabídek najdete (nejen) na internetu spoustu, například přímo od různých ubytovacích zařízení v ČR, které nabízí rybaření na noc, víkend či jako týdenní dovolenou pro celou rodinu

5. Módní dárek: Trička pro rybáře

V poslední době jsou velice oblíbená právě rybářská trička.

Jejich výhodou je vytvoříte obdarovanému na míru - třeba na víkendové narozeninové rybaření s kamarády, za barák k rybníku nebo právě na nějakou super rybářskou dovolenou. Takové tričko ocení jistě každý rybář, protože v něm udělá parádu pro sebe i své okolí. 

A pokud ještě váháte nad některou z předchozích možností, nebojte se k ní i tak pořídit vtipné a originální tričko. S takovou kombinací dárků budete za hvězdu! Poradíme vám, jak na to!


Tričko Go fishing

Tričko Eat, sleep, fish

Tričko Fish or die

Tričko s kaprem

Více rybářských motivů

+1 tip: Rybářské tričko na míru?

Tričko s vlastním potiskem - Víkendové rybaření

V našem Kreatoru můžete vytvořit tričko přesně podle vašich představ. Nechte natisknout na tričko třeba fotku s nejlepším úlovkem obdarovaného, se synem či dcerou na prvním rybaření, nebo vybírejte z našich připravených rybářských motivů.

Připravili jsme pro vás skvělé návrhy potisků, které najde v naší sekci „Rybáři“.  Vybírejte a věřte nám, že s tímto dárkem zaručeně potěšíte i pobavíte každého milovníka rybaření.

A nezapomeňte, že nejlepší dárek pro rybáře je ten od srdce. 😊

Chci tričko s vlastní fotkou