7 tipů, jak vybrat trička na rozlučku se svobodou

Dostali jste za úkol zorganizovat legendární rozlučku se svobodou? S plánováním rozhodně neotálejte. Je třeba pozvat hosty, určit místo a datum, promyslet program a vybrat dárky pro budoucí novomanžele.

Loučení se svobodou by rozhodně mělo být pro nevěstu a ženicha nezapomenutelným zážitkem. Chce to tedy vymyslet něco opravdu originálního, na co budoucí novomanželé jen tak nezapomenou. Skvělý způsob, jak vytvořit jedinečnou atmosféru, je sladit všechny hosty do rozlučkových triček. Díky nim bude všem jasné, že tahle parta dneska slaví!

Slaďte se do stejných triček →

Lámete si hlavu, jak trička vybrat? S tímto úkolem vám rádi pomůžeme. Sepsali jsme pro vás několik věcí, které byste při výběru triček na rozlučku měli zvážit.

Trička na rozlučku pro nevěstu a její tým

V první řadě je dobré si promyslet, jestli pořídíte tričko pouze nevěstě nebo všem, kdo se rozlučky zúčastní. Pokud se přikloníte k druhé variantě, pamatujte, že nevěsta by se měla od svého týmu lišit. To můžete zajistit buď rozdílnou barvou trička, nebo nápisy Nevěsta a Tým nevěsty.

Zvažte, jaký styl je nevěstě blízký a jakou má povahu. Je to spíš něžná duše nebo rebelka? Vybírejte pečlivě, stydlivá nevěsta by se mohla v lechtivém tričku s nápisem Sorry boys cítit hloupě, a to určitě nechcete.

Zohledněte místo, kde se rozlučková párty bude konat. Plánujete oslavit poslední dny svobody v klidné atmosféře útulné chaty? Vyberte pohodlný střih a měkoučký materiál. Chystáte se do víru velkoměsta? Nebojte se být sexy a zvolte vypasované tričko s decentním výstřihem.

Vyberte tričko podle toho, co má nevěsta ráda. Libuje si v minimalismu? Tričko s jednoduchým, nenápadným motivem pro ni bude to pravé. Milovnici přírody zase jistě potěší květinový motiv.

Pokud víte, v jakém stylu se ponese svatba, můžete mu trička přizpůsobit. Buďto správně zvolenou barevnou kombinací nebo motivem, který styl podtrhne.

Dámská trička na rozlučku se svobodou

Trička na rozlučku pro nevěstu

Trička na rozlučku pro tým nevěsty

Chci vidět všechny motivy pro ženy →

Trička na rozlučku  pro ženicha a jeho tým

Trička na pánskou rozlučku se svobodou

Trička na rozlučku samozřejmě nejsou jen výsadou týmu nevěsty. Pokud plánujete rozlučku se svobodou pro ženicha, uvedené tipy přijdou vhod také vám. I na pánskou jízdu se můžete sladit, aby ostatní věděli, že právě vy jste tým ženicha.

Velmi oblíbená jsou u mužů především vtipná trička na rozlučku. Hitem jsou nápisy, jako GAME OVER nebo Last day in freedom, kterými pobavíte nejen ženicha, ale i okolí.

Ať už vybíráte trička na předsvatební párty pro nevěstu nebo ženicha, měli byste zvážit vkus a preference budoucích novomanželů. Není totiž nic horšího, než rozlučka v plandavých tričkách, která vůbec neodpovídají jejich stylu a povaze.

Trička na rozlučku pro ženicha

Trička na rozlučku pro tým ženicha

Chci vidět všechny motivy pro muže →

Trička jako dárek novomanželům nebo k výročí svatby

Až budete vybírat rozlučková trička, poohlédněte se rovnou po svatebních tričkách pro novomanžele a zabijte tak dvě mouchy jednou ranou. Novomanželé jistě ocení mnohem více vtipná svatební trička, než doplňky do domácnosti, kterými se beztak netrefíte do jejich vkusu.

Originální trička s potiskem jsou také skvělým dárkem k výročí svatby. Svatební fotka na tričku s datem, kdy si zamilovaný pár řekl své ANO. To je skvělý dárek nejen k prvnímu výročí svatby, ale potěší i manžele, které čeká úctyhodné výročí zlaté svatby.

Trička k výročí svatby

Mrknout na trička k výročí svatby →