Dárek k Valentýnu? Zapomeňte na růže. Darujte originální párová trička a mikiny

Dárek na Valentýna – Trička s potiskemZačátkem února to začíná v obchodech hrát všemi odstíny červené, a to znamená jediné, je tady Valentýn! Pokud patříte mezi jeho odpůrce, nejspíš tu rudou záplavu budete ignorovat. Pokud ho ale slavíte rádi, určitě se vám budou hodit naše tipy na originální valentýnské dárky.

Jak vznikl Valentýn a proč se slaví?

Věřte nebo ne, tradice oslav Dne svatého Valentýna k nám nepřišla z USA, jak si mnozí myslí, ale její původ sahá až do starověkého Říma.

O vzniku svátku zamilovaných se traduje mnoho legend. Ta nejznámější vypráví o knězi Valentýnovi, který žil v dobách římského císaře Claudia II. Ten svým vojákům zakazoval manželství, aby se nerozptylovali od vojenských povinností. Valentýn i přes zákaz mladé páry tajně oddával, a proto byl 14. února 269 popraven. Na jeho počest se tento den slaví jako svátek všech zamilovaných.

Valentýn v Česku

Svátek zamilovaných sice nemá v Česku tak dlouhou historii, nicméně i tady se jeho oslavy stávají rok od roku oblíbenější. Jaký dárek na Valentýna vybrat své drahé polovičce řeší každoročně tisíce Čechů. Typicky se jako dárek dávají rudé růže, valentýnská přáníčka, sladkosti ideálně ve tvaru srdce, spodní prádlo nebo šperky. Už podle tohoto výčtu nám jistě dáte za pravdu, že dárek na Valentýna pro ženu se vybírá mnohem snáz, než dárek na Valentýna pro muže. Co být ale letos originální a pořídit své lásce romantické tričko nebo vám oběma mikiny pro páry? A dárek pro ženu i muže máte vyřešený!

Romantická trička pro páry

Trička pro zamilované páry jsou bezesporu originálním valentýnským dárkem. Mezi nejoblíbenější couple trička rozhodně patří tričko King and Queen. Pokud vám ale zrovna tenhle motiv nesedí a raději byste nějaká vtipná párová trička, mrkněte níže na naše motivy. A pokud máte zálusk na opravdu originální valentýnská trička, zkuste si je sami navrhnout v našem online kreatoru.

Párová trička – Dárek na Valentýna 1
Párová trička – Dárek na Valentýna 2

Prohlédnout párová trička

Romantické mikiny pro páry

Nemáte v únoru zrovna náladu obléct si tričko s krátkým rukávem? Raději byste něco příjemného, do čeho se můžete v chladných dnech zachumlat? Od toho tu jsou zamilované mikiny pro páry. Stejně jako u triček jsou největším hitem mikiny King and Queen. V nabídce ale máme i další mikiny pro zamilované. Stačí se podívat a vybrat si tu pravou, která vaši lásku skvěle vykreslí.

Párové mikiny – Dárek na Valentýna 3
Párové mikiny – Dárek na Valentýna 4

Prohlédnout párové mikiny

Valentýn s humorem

Vtipné tričko na Valentýna 1
Vtipné tričko na Valentýna 2
Vtipné tričko na Valentýna 3

Prohlédnout valentýnské motivy