Miluje borůvkové knedlíky. Co všechno o sobě prozradila nová kolegyně Martina?

Máme obrovskou radost, protože váš zájem o vlastní trička je větší a větší. Situace došla až do bodu, ve kterém jsme zjistili, že máme málo rukou. Řešení se nabízelo samo. Necháme si upravit DNA, aby nám narostla další končetina. Nakonec jsme ale vyměkli a rozhodli se jinak. V našem týmu jsme přivítali novou kolegyni.

Martina ovládla technologii přímého digitálního tisku a začala převádět vaše nápady v realitu. Navíc má sama velice kreativní duši, a tak pro vás také připravuje nové inspirace. Podívejte se, co o sobě prozradila, a poznejte posilu našeho týmu.

Martina Culková
Martina, nová posila týmu Vyrobsitričko.cz

13 faktů o Martině:

  1. Životní motto: Spěchej pomalu. Když si řekneš o pomoc, tak se vždy najde. Radovat se i z drobností.

  2. Mé koníčky: Malba, analogový fotoaparát, psi, četba, cestování, návštěva přátel, sportování a vaření. Smát se tak moc, až mi naroste břišní pekáč.

  3. Oblíbená barva: Duhová :-) Jinak modrá.

  4. Co ráda poslouchám: Rock, pop, balady, opera (Jarek Nohavica, Ondřej Havelka, The Beatles, Harlej, Vivaldi, Mozart).

  5. Mé oblíbené filmy: Mary a Max, Zámek v oblacích, Princezna Mononoke, Vykoupení z věznice Shawshank, Zloba – Královna černé magie, Drž Hubu, Návštěvníci, IlMostro.

  6. Oblíbené knihy: Jiří Kulhánek – Noční Klub, Tiziano Terzani – Ještě jedna jízda na kolotoči, Evžen Boček – Poslední aristokratka, Oscar Wilde – Jak je důležité míti Filipa, Shakespeare.

  7. Divadlo: Jára Cimrman.

  8. Oblíbená jídla: Přeci to od maminky! Jinak zeleninový salát s tuňákem, borůvkové knedlíky, hovězí guláš, gnocchi se špenátem a smetanou od sestry, pasta alla genovese v italské restauraci.

  9. Z čeho mám strach: Vždycky se najde něco, čeho se bojím. Důležité je se s tím poprat. Dlouho jsem se bála, jakou práci s uměleckým zaměřením na Vysočině najdu, ale docela brzy po studiu jsem se stala zaměstnankyní v prima kolektivu a s pracovní náplní, která mě baví.

  10. Co mi udělá radost: Slunečný den, setkání s přáteli, když někomu dělám radost či vyzkouším něco nového.

  11. Tři přání od zlaté rybky: 1 – Abychom se moc nestresovali a na problémy pohlíželi s humorem. 2 – Chtěla bych umět létat. 3 – Abych uměla vařit tak dobře, jako moje maminka.

  12. Čím jsem chtěla být jako malá holka: Květinářkou nebo zpěvačkou.

  13. Nejcennější životní zkušenost: Roční studijní pobyt v Itálii. Ale to je na dlouhé povídání :-)