5 tipů, jak ve vteřině složit tričko

Hromada oděvů čeká na složení. Leč marně. Také vás to tááák nebaví? Nebojte, nejste v tom sami. Proto jsme sepsali pár tipů, jak si tuhle nudnou záležitost urychlit a možná se u toho i trochu pobavit.

Tip číslo 1: Magický trojhmat

Tenhle trik jsme sdíleli už na našem Facebooku. Ještě jste ho neviděli? Tak se mrkněte, jak hbitě skládá trička naše kolegyně Verča.

Tip číslo 2: Skládací mašina

Tuhle pomůcku si oblíbil i Sheldon z The Big Bang Theory. Můžete ji zakoupit, nebo si ji vyrobte sami. Inspirujte se jednoduchým návodem.

Tip číslo 3: Domácí vychytávka

Nechcete nic kupovat ani vyrábět, přesto prahnete po tom, aby bylo jedno tričko složené jako druhé? Existuje mnohem prostší řešení. Vystačíte si třeba jen s časopisem.

Tip číslo 4: Cestovní roláda

Balíte se na dovolenou, jenže vaše skříň se furt nechce vejít do kufru? Začněte trička rolovat. Zaberou méně místa a přitom se nepomačkají. Tento způsob doporučuje 9 amerických rangerů z 10. (Ten desátý prý vymyslel ještě lepší způsob. Ale nikdo mu to nebaští, protože pořád chodí nahý.)

Tip číslo 5: Brilantní technika

Stále máte pocit, že vám skládání prádla zabírá moc času? Ani předchozí 4 tipy vám nijak zvlášť nepomohly? Pak už zbývá jediné.

 

Dej vědět svým kámošům, jaký tip preferuješ ty :-).

Extra tip pro vás:

Nezapomeňte na skvělé tipy na dárky, které potěší vaše nejbližší ❤.