Jak zabalit měkký dárek? Inspirujte se!

Chystáte se letos pod stromečkem obdarovat vaše blízké veselými ponožkami, luxusním spodním prádlem nebo tričkem s vánočním motivem? Potom se vám zaručeně budou hodit naše tipy, jak tyhle neposedné měkkouše zabalit.

Určitě to znáte. Plni nadšení, že se vám podařilo pořídit všechny vánoční dárky, usedáte ke stolu a chystáte se všechno hezky zabalit. Vyzbrojeni balicím papírem, stužkami a izolepou se do toho s chutí pustíte. Jde vám to jako po másle, dokud nepřijdou na řadu teplé ponožky pro mamku a tričko pro vaši drahou polovičku. Po dlouhé snaze o co nejlepší výsledek je stejně balicí papír zmačkaný, někde se dokonce roztrhl a vám pomalu, ale jistě dochází trpělivost. Nadšení z pořízených dárků je rázem to tam. 

Zabalit měkké, neforemné věci je leckdy pěkně tvrdý oříšek. Ale nezoufejte, dali jsme pro vás dohromady pár tipů, se kterými bude balení dárků hračka.

Vánoční klasika

Balicí papír je stálicí, se kterou rozhodně nešlápnete vedle. Jak do něj ale pohodlně zabalit vánoční tričko nebo mikinu? Způsobů je hned několik. Důležité je oblečení správně složit. Pro inspiraci se vám může hodit těchto 5 tipů, jak ve vteřině složit tričko.

Netradičně a vtipně

Jste kreativní a rádi tvoříte? Darujte pod stromeček načančaný bonbón nebo košili s kravatou. S tímhle nápaditě zabaleným dárkem potěšíte děti i dospělé a budete zaručeně originální.

V jednoduchosti je krása

Pokud nejste fandou pestrobarevných balicích papírů, ze kterých se na vás šklebí Santa Claus, vsaďte na jednoduchost a přírodní materiály

Rychle a bez námahy

Nemáte čas ani chuť se s balením dárků piplat? Použijte vánoční dárkovou tašku nebo krabičku. V obchodech najdete ohromné množství velikostí, tvarů a materiálů. U některých je dokonce součástí jmenovka a stužka. V takovém případě to máte úplně bez práce.

Sáhnout můžete také po obyčejném papírovém sáčku. Stačí jen vybrat správnou velikost a mít po ruce stužku nebo provázek. Ano, tak jednoduché to je, tak hurá do toho! A kreativní duše se mohou vyřádit při dekoraci.

Na poslední chvíli

Balíte dárky na poslední chvíli a dárkovou tašku ani sáček doma nemáte? Nevadí, můžete si je snadno vyrobit. Budete potřebovat lepidlo, stužku nebo provázek a balicí papír. Pokud vám došel i ten, obyčejný papír nebo čtvrtka bohatě postačí.

 

Balení dárku je pro vás noční můra?

Nestíháte zabalit dárek žádným z uvedených způsobů nebo si chcete jeho balení ještě více zjednodušit? 

Balení dárku nechte na nás. Tričko Vám rádi zabalíme do dárkové krabičky.

Dárkové balení

 

A pokud ještě hledáte ty pravé dárky pro vaše nejbližší, co se po nějakém měkkouši rovnou poohlédnout? Mrkněte třeba na vánoční trička pro rodinu nebo na naše tipy na dárky. Schválně, jakou techniku balení byste pro ně vybrali? 

Velký průvodce vánočními dárky