Vyrob si vlastní tričko s fotkou

Jak vyrobit tričko s potiskem?

Napadlo vás, že byste si zkusili vyrobit zajímavé a nevšední tričko, ale nevíte, jak na to? Zvažujete originální dárek pro vaše blízké, jako jsou právě fotodárky nebo tričko s fotkou a zajímá vás, jak ho správně vyrobit?

Pak je tento článek přímo určený pro Vás. Není to totiž vůbec složité, jak by se na první pohled možná mohlo zdát.  Mrkněte se na několik našich tipů, které jsme si pro vás připravili.

Začněte tvořit teď

1) Potisk rychle a snadno z pohodlí domova v našem kreatoru

Vyrobit si tričko s vlastní fotkou vám zabere opravdu jen pár vteřin, navíc to celé provedete online z pohodlí vašeho domova. Jediné, co potřebujete, je mít dopředu nachystanou fotku v dostatečném rozlišení. Mrkněte se prvně na naše edukační video, které vám hodně napoví, jak na to. 

Pojďme si to ještě ve zkratce shrnout. Na hlavní stránce Vyrob si tričko rozklikněte "Vlastní tričko" – tím se dostanete do našeho Kreatoru. V nabídce produktů si zvolte produkt, na který budete chtít potisk umístit. S výběrem triček vám ještě poradíme níže v tomto článku. V sekci „Motiv“ si můžete vybrat buď již od nás připravený motiv, nebo si nahrajte vlastní fotku v sekci „Obrázek“. 

Vyberte soubor - fotografii, kterou chcete vložit na tričko. Dbejte na to, aby byla fotka na tričko v dostatečném rozlišení. To ovlivní kvalitu vašeho potisku. A jak poznáte dobrou kvalitu potisku?

2) Kvalitní fotografie = fantastický potisk

Po nahrání fotky se vám objeví škála hvězdiček, které vám ukáže, jak moc je váš obrázek vhodný pro potisk trička. Kvalitní fotografie je totiž základem dobře vypadajícího potisku. Čím více hvězdiček budete mít, tím lepší bude i obrazová kvalita výsledného potisku. 

Ovlivnit kvalitu můžete také změnou velikosti samotného potisku. Obrázek šipkou můžete roztahovat nebo naopak zmenšovat a podle toho se vám ukazatel hvězdiček může také měnit. V principu – fotka v menším rozlišení bude vypadat dobře pouze jako malý potisk a pokud ji roztáhnete, je možné, že místo potisku budete mít z obrázku kostičky... 

Proto pokud chcete mít hezký potisk, řiďte se tím, kolik hvězdiček se vám u potisku zobrazuje a případně zvolte kvalitnější fotografii v lepším rozlišení!

Chci tričko s vlastní fotkou

3) Trička všech druhů pro dámy, pány i děti

Myslíme úplně na všechny! Na dámy, pány, ale také na vaše malé ratolesti. Tričko si u nás vybere opravdu každý a troufáme si říct, že máme nejširší výběr triček na trhu! 🙂 Proto neváhejte důkladně prozkoumat jednotlivé kategorie naší nabídky.  

V pánské sekci najdete až 24 druhů triček s krátkým i dlouhým rukávem, v dámské sekci je jich 22 a u dětí můžete vybírat také mezi tričky a i bodýčky podle věku vašeho dítěte. 

Všechna trička jsou vyrobena z kvalitních materiálů. Jestli chcete něco speciálního, tak se podívejte na bio trička například Malfini Native, které je dokonce z organické BIO bavlny s GOTS certifikací, která vám zajistí komfort při nošení po celý den.

Sháníte sportovní tričko? Žádný problém. Najdete u nás funkční triko, se kterým budete určitě trhat sportovní rekordy 🏅 …a když ne to, tak u toho budete alespoň vypadat skvěle! 

Na své si ale přijdete, i pokud máte rádi třeba pruhovaná, vojenská či baseballová trička. A pokud máte nejraději klasiku, vůbec nevadí, i tak můžete mít krásné originální triko, protože u trika Malfini Basic je na výběr až ze 35 různých barev a škála barev je pestrá i u ostatních střihů!  

Ať je léto, nebo zima, věříme, že si vyberete od tílka po dlouhý rukáv přesně to, co vám padne na míru!

Mrknout na nabídku triček

4) Využijte naše tabulky velikostí

Pokud jste u nás poprvé, nebo si nejste jistí, jakou velikost zvolit, nezoufejte. U každého typu trička najdete přesné rozměry všech velikostí v cm. Díky tomu jistě zvolíte tu správnou velikost a pak už jen triko doladíte podle vašich představ. 

A protože inspirace není nikdy dost, podívejte se na skvělá trička našich spokojených zákazníků!

Chci tričko s vlastní fotkou