Chytrá trička mezi námi? Využijí je hlavně sportovci a teenegeři

Využití moderní technologie se neustále zlepšuje a je stále populárnější mezi lidmi všech věkových skupin. V tomto článku se zaměříme na skvělá trička pro sportovce a teenagery, která nabízejí zajímavé funkce propojené s vaším smartphonem. U nás na vyrobsitricko.cz najdou sportovci také několik variant funkčních triček, a i když nemá čip, mohou si ho nechat třeba zase potisknout a odlišit se od ostatních.

Jak mohou chytrá trička využívat sportovci?

Co všechno smart tričko umí?

Smart tričko působí opravdu zajímavě, má integrovaný snímací čip a je skvělým pomocníkem pro všechny vášnivé sportovce.  Díky bluetooth a GPS dokáže tento chytrý kousek technologie měřit tep, frekvenci dýchání a dosaženou vzdálenost během vašeho tréninku, své výsledky a pokroky tak můžete snadno sledovat přímo ve svém telefonu. To zajišťuje spolehlivé měření a zaznamenávání vašich dat.

chytre-tricko

Zdroj: xiaomiplanet.cz

Vydrží opravdu dlouho

Díky výkonné baterii, by baterie u tohoto trička měla vydržet až 20 dní nabitá, přičemž nabíjení trvá pouze 1,5 hodiny. Používá Bluetooth 4.2 a umí využít aplikace s GPS. A nabíjet lze přes klasické Micro USB.

A jak je to s údržbou?

Složení materiálu je 82 % nylon a 18 % spandex, proto je doporučeno tričko prát šetrně do 30 °C.

Dokáže také zlepšit správné držení těla?

Další zajímavostí je na zadní straně trička inovativní speciální vzor “SensElast 3D”, který byl navržen speciálně pro zlepšení držení těla během fyzické aktivity. Nejenže Vám tedy pomůže sledovat vaše tréninkové úspěchy, ale také vám navíc poskytne podporu pro lepší výkon a bezpečnost při sportovních aktivitách.

Na trhu je nepřeberné množství sportovních třiček a každý si může vybrat, co mu bude nejvíce vyhovovat. Inspirovat se můžete sportovními tričky i v naší nabídce. Můžete si vybrat z obrovského množství motivů na potisk nebo si navrhnout i svůj vlastní obrázek nebo text a být tak originální.

Funkční tričko

Zdroj: furper.com

Budou u teenegerů smart trička oblíbená?

Dnes bychom vám chtěli ještě představit další novinku pro teenagery. Zejména pro ty, kteří chtějí být inovativní a zazářit v davu. A to s LED RGB programovatelným tričkem, které je ovládané pomocí mobilní aplikace přes smartphone (iOS/Android), bude hračka. 

LED-RGB-programovatelne-tricko

Zdroj: cool-mania.cz

Jsou klasická trička s potiskem již out?

Na těchto tričkách můžete vytvářet různé texty, graffiti, animace, nebo dokonce synchronizovat efekty s hudebním rytmem

A jak dlouho vydrží nabité?

Tričko vydrží až 6 hodin provozu bez nutnosti nabíjení, díky vestavěné dobíjecí baterii s kapacitou 450 mAh. 

 

Jak se nosí, je na těle pohodlné?

Je vyrobeno z pružného materiálu, který zajišťuje, že displej zůstane funkční i při ohnutí. Díky elektroluminiscenční technologii je LED panel tak tenký a flexibilní materiál, že ani nepocítíte rozdíl, jako když nosíte klasické tričko z vysoce kvalitního polyesteru nebo bavlny. 

Je dobře vidět i na denním světle?

Díky této elektroluminiscenční technologii je text a graffiti dobře viditelný i na denním světle, proto se nemusíte obávat, že nebude text ve dne vidět, samozřejmě v noci je dojem ještě efektivnější.

Jak se takové chytré tričko udržuje? Není jen na jedno použití?

Asi si říkáte, zda se dá prát, ale i to je možné, normálně v pračce, jen je nutné před praním odpojit jednotlivé elektronické součástky, které jednoduše vyjmete a po vyprání a usušení opět vložíte zpět. Ovládání panelu je umístěno ve spodní části trička, pomocí kterého snadno vypnete a zapnete textový LED panel.

Může si ho dovolit každý teeneger?

To je asi jedinou nevýhodou, je o trochu dražší, než běžná trička, cena se pohybuje něco málo přes 2.000 Kč a pokud byste chtěli mít na tričku například i logo firmy, zaplatíte navíc i za potisk trička. Třeba budeme i my někdy tisknout na takové smart trička.

Funkce trička

Zdroj: cool-mania.cz

Smart tričko

Zdroj: cool-mania.cz

 

Vlastnosti trička:

  • Programovatelnost - text, animace, kresby, aktivní equalizer
  • Ovládání pomocí aplikace v mobilu
  • Dobíjitelné pomocí micro USB
  • Komfortní nošení
  • Voděodolnost

Chcete zůstat raději u klasiky?

A až budete vybírat tričko jakékoliv, nezapomeňte, že je důležité se v něm i dobře cítit. Pokud nemáte představu jaké tričko byste chtěli, podívejte se třeba na naší nabídku triček, ze které si určitě každý vybere to své.