Hola hola, škola volá! Vytvořte vašemu dítěti školní vak s potiskem

Začátek školního roku je tu co by dup. Nejvyšší čas začít se poohlížet po školních potřebách pro vašeho školáčka. Kromě aktovky, sešitů a penálu se určitě bude hodit také sáček na přezůvky nebo taška na tělocvik a pro paní učitelku můžete vybírat z široké nabídky triček pro učitele a učitelky.

Vak s potiskem

Nebaví vás každý rok podepisovat vašemu dítěti věci do školy? Vytvořte mu originální vak s vlastním potiskem, který si vždy pozná. Ušetříte si spoustu práce a váš školáček bude nadšený. Nebo si vyberte některý z našich motivů. Holčičky budou mít radost z baťůžku s Minnie, kluci dají spíš přednost Burákovi. Stačí upravit jméno a vak do školy je na světě.

Vak na svačinu se jménem 1
Vak na svačinu se jménem 1
Vak s vlastním potiskem

Vaky s potiskem pro děti

Použít ho můžete jako pytlík na bačkory nebo cvičky. Hodit se bude i jako sáček na tělocvik. Díky šňůrkám jde vak pevně stáhnout, takže se z něj nic nevysype. Máte doma malého fotbalistu nebo malou baletku? Sportovní vak na záda s cool potiskem se skvěle hodí i na kroužky. 

TIP: Když už jsme u tělocviku a sportu, možná se vám bude hodit i pár bavlněných triček. Mrkněte na dětská trička s potiskem nebo vytvořte jedinečné dětské tričko s vlastním potiskem.

Všechny naše vaky jsou ze 100% bavlny. Pokud se zašpiní, snadno je vyperete v pračce. S potisky ale opatrně, než se do praní pustíte, pročtěte si raději návod na praní.

Plátěná taška s potiskem

Další variantou, kam uskladnit přezůvky nebo věci na tělocvik, je látková taška. Ozvláštnit ji můžete nápisem nebo vlastním potiskem. Potisk volte podle toho, co má vaše dítě rádo. Vyberte například jeho oblíbené zvíře nebo pohádkovou postavu. Omrknout můžete také naše bavlněné tašky s potiskem. Taška se hodí nejen do školy, ale i na různé kroužky. Ideální je například pro malé hudebníky, kteří v ní mohou nosit noty. 

Taška s potiskem Velká sestra
Taška s potiskem Malá sestra
Taška s potiskem Super brácha
Taška s potiskem Super ségra

Stejně jako vaky jsou i tašky vyrobené ze 100% bavlny. Navíc jsou lehké a skladné, takže pro případ potřeby můžete jednu přibalit vašemu školáčkovi i do aktovky.

Tašky s potiskem