Pruhované tričko, kde se vzalo…

Věděli jste, že pruhovaný oděv původně nepatřil námořníkům, ale Ruským vojákům? Až později v 19. století se pruhy poprvé objevily u Francouzských námořníků, kteří pruhované triko prvně nosili jako spodní prádlo pod košilí a postupně ho začali nosit i jako vrchní část jejich oděvu. A tak se pruhované triko postupně stalo námořnickým symbolem a dominantou.

Později byla průkopnicí pruhovaných triček Coco Chanel, která tento osobitý kousek začala nosit jako první z dam. Dnes jsou pruhovaná trička základem každého pořádného šatníku mužů i žen.

Pruhované tričko s potiskem

Pruhovaných triček není nikdy dost, protože zkrátka sluší každému. A co teprve, když je takové triko ještě navíc originální! 

V naší nabídce najdete pruhované tričko Malfiny Sailor pro dámypány i děti. Střihy, které vám nabízíme, jsou vhodné pro všechny typy postav a v našem kreatoru si na ně můžete umístit vlastní potisk.

Chci pruhované tričko s vlatním potiskem

Pruhované tričko s potiskem totiž vypadá senzačně! Například na něj můžete umístit své jméno, vzkaz, fotku či oblíbený obrázek – fantazii se meze nekladou. 

Uvidíte, jakou budete mít z vašeho navrhnutého potisku radost, až si triko vezmete poprvé na sebe!

A že si nevíte s potiskem rady? Nevadí! Máme pro vás k dispozici knihovnu námořnických a vodáckých motivů, kde si můžete vybrat už hotové návrhy potisků z různých kategorií. Je jich opravdu spoustu a věříme, že si vybere úplně každý.

Věděli jste, že:

Výhodou pruhů také je, že mají uklidňující efekt. Čeká vás třeba náročný den v práci? Tak si vezměte pruhované triko s potiskem a už vás nic nerozhází. 😎

Oblíbená námořnická trička, trička na vodu i jachtu

Chystáte se v létě pokořit vlny na nějakém plavidle? Pak by vám nemělo chybět pořádné námořnické tričko. V naší sekci „Vodáci“ najdete spoustu originálních vodáckých triček, ve kterých budete dělat parádu a ještě pobavíte zbytek posádky

Na kánoi, raftu i jachtě byste měli ukázat, kdo tam tomu velí! Mrkněte proto na trika pro kapitána. Jedete na vodu s celou rodinou? Pak určitě zvažte rodinný set, a nezapomeňte i na Vašeho malého porculána, pro kterého můžete vyrobit dětské námořnické tričko.

A pokud vás je celá parta, pak se vám jistě bude hodit tričko s nápisem Vltava (Sázava, Ohře…) pro všechny účastníky vaší výpravy, ať okolí vidí, kdo je pánem řeky, nebo komu se případně vyhnout obloukem… 😀

Už teď si troufáme říct, že vodácká trička budou hitem letošní sezóny. Tak nezůstaňte pozadu! My vás v tom nenecháme!