TOP 10 nejúspěšnějších dárků k narozeninám – vtipná trička

S horkým létem přichází také sezóna grilovaček a narozeninových oslav. Což je samozřejmě skvělé, ale zároveň si možná už tak trochu lámete hlavu nad tím, jaký dárek pro vaše blízké by je opravdu potěšil a vykouzlil jim úsměv na tváři. Známe způsob, jak dárkem vyvolat smích a zároveň vyjádřit jedinečnost každé osobnosti.

Tričko k 50. narozeninám

Vtipné tričko k narozeninám vmísí trochu humoru na oslavu a zároveň do šatníku vašich blízkých. Vytvořte si u nás vlastní potisk na tričko pro oslavence. Napište vtipnou hlášku a přidejte k ní vlastní fotku a máte originální dárek na míru. (Mrkněte na návod, jak na to!) nebo můžete zvolit některý ze skvělých a vtipných motivů z naší databáze. Ať už vyberete něco klasického, nebo se necháte unést a inspirujte se internetovými trendy a memy, jsme si jistí, že s vtipným potiskem na tričko neuděláte krok vedle! 

Vyzkoušejte například tričko k 50. narozeninám pro vašeho strýčka, který je pirátem silnic. No řekněte, kdy naposledy jel tenhle drak padesátkou?! :) Naše tričko ho zaručeně pobaví!

POZOR - že jste to vy, máme pro vás i další exkluzivní tipy ze zákulisí na nejlepší narozeninové potisky na trička,  ať víte, co zrovna frčí! Mrkněte a inspirujte se u nás!

Další tipy na dárky

Trička s vtipným potiskem ke kulatinám

Je vědecky dokázáno, že s úsměvem se mnohem lépe vypořádáváme s přibývajícími roky. Smích snižuje hladinu stresových hormonů, posiluje imunitní systém, snižuje krevní tlak a zlepšuje celkovou kvalitu života. Vždyť "hlavně to zdraví" je hlavním poselstvím každého přání.

Tričko k narozeninám s odmocninou

Všechny motivy a trička máme také k ostatním kulatinám, nebojte! K jakým narozeninám hledáte dárek?

18 let 20 let 30 let 40 let 50 let

Pokud v naší nabídce nenajdete přesně to tričko s rokem narození oslavence, nemusíte se znepokojovat. Stačí nám napsat e-mail. S radostí uděláme vše pro to, abychom vám pomohli najít nebo dokonce vytvořit to dokonalé tričko, které bude oslavovat výjimečný rok oslavence.

Trička podle koníčku a zálib

S širokou škálou témat jako je sport, hudba, cestování, zahrádkářství, a mnoho dalších, si můžete být jistí, že najdete to pravé tričko pro oslavence. Hledáte tričko pro souseda, vyhlášeného cyklistu a nejlepšího závodníka v okolí. Rozesměje celou čtvrť, když mu darujete vtipné tričko pro cyklisty. Zapálenou kolegyni rybářku jistě potěšíte vtipným potiskem na tričko pro rybáře, A pokud jsme se zrovna netrefili do toho, co potřebujete, vybírejte přímo v kategorii vtipná trička k narozeninám

Tričko na míru nejen pro Míru

Trička k narozeninám jsou vždy jedním z oblíbených dárků, a to z dobrého důvodu. Jejich univerzálnost a jedinečnost jsou samy o sobě přitažlivé, ale přesto existuje způsob, jak udělat narozeninový dárek ještě osobnější a výjimečnější. A tím je výroba trička na míru. Když se rozhodnete dát oslavenci tričko s jeho oblíbeným nápisem, obrázkem nebo dokonce s jeho jménem, vytváříte dárek, který je přesně pro něj a nikdo jiný jej již nemá. Tímto způsobem vysíláte jasný signál, že oslavence opravdu znáte a víte přesně, co se mu bude líbit. Ať už se vrhnete do výroby batikovaného trička nebo s potiskem, dokazujete oslavenci, že jste investovali čas a úsilí do výběru dárku, který reflektuje jeho jedinečnost a vkus a to se cení.

Tričko s vlastním potiskem